Τρόποι αποστολής
  1 προϊόντα
Έχετε 1 προϊόντα στην λίστα επιθυμιών σας
  0 προϊόντα
Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι σας
Σύνολο: € 0.00

Τρόποι αποστολής

  • Γενική Ταχυδρομική
  • Παραλαβή από τα γραφεία μας
  • Avance Style Delivery Service Express (Εντός Αττικής)
     

E SHOP & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Tο κάθε προϊόν αποστέλλεται στην πολυτελή βελούδινη συσκευασία. Η συσκευασία είναι φτιαγμένη έτσι ώστε το προϊόν να προστατεύεται κατά την μεταφορά. Μέσα στο κουτί υπάρχει κάρτα της εταιρίας με περιγραφή του προϊόντος.

Η εταιρία δεν ευθύνεται για την καταστροφή του προϊόντος που έχει προκληθεί από κακή μεταφορά της εταιρίας courier.
Μετά από αίτημα του πελάτη το προϊόν συσκευάζεται για δώρο και συνοδεύεται και με κάρτα προσωπικών ευχών που θέλετε να στείλετε (τις συμπληρώνετε στην ειδική φόρμα).

Το προϊόν στέλνεται στην διεύθυνση που μας έχετε συμπληρώσει στην σχετική φόρμα.

Οποιαδήποτε λάθος στην παράδοση του προϊόντος που οφείλεται σε λάθος στοιχεία διεύθυνσης (που έχουν συμπληρωθεί) το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

ΕΔΡΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορεί να γίνει και από τα γραφεία της εταιρίας μας στην διεύθυνση Σελήνης 2,14121 Ν. Ηράκλειο ?Αττικής.

ΏΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Καθημερινά 09.00 π.μ 5.00 εκτός Σαββάτου Κυριακής και επίσημων αργιών
Απαραίτητη προϋπόθεση για να σας έχουμε έτοιμη την παραγγελία σας να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας στο 210 2751160.

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ? Courier

Η Εταιρία συνεργάζεται με την εταιρία courier με την επωνυμία Γενική Ταχυδρομική και έχει εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες μεταφοράς των προϊόντων της με το χαμηλότερο κόστος. Τα προϊόντα ελέγχονται για την αρτιότητα τους και συσκευάζονται με ασφάλεια για την μεταφορά τους. Η γενική ταχυδρομική παραλαμβάνει τα προϊόντα από την εταιρία μας την επόμενη εργάσιμη μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για περιοχές εντός Αττικής ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες ενώ για τις νησιωτικές δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες ο χρόνος παράδοσης είναι 3- 5 ημέρες. Για χώρες εξωτερικού εντός Ευρώπης ο χρόνος παράδοσης είναι 3-5 ημέρες.

Υπηρεσίες αποστολής εσωτερικού (σ΄όλη την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων των νησιωτικών, δυσπρόσιτων και απομακρυσμένων)

με αντικαταβολή ή πιστωτική κάρτα  το κόστος ανέρχεται σε 5.78 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ

Δωρεά μεταφορικά με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΣΗΜΕΙΩΣΗ (Ο πελάτης επιβαρύνεται με τυχόν επιπρόσθετες επιβαρύνσεις που τυχόν προκύπτουν από τους τρόπους πληρωμής πχ προμήθεια τράπεζας)

Υπηρεσίες εξωτερικού (ΕΥΡΩΠΗ)

Αποστολές προς διεθνείς προορισμούς χρεώνονται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ.

αποστολές με αντικαταβολή μόνο προς Κύπρο η χρέωση ανέρχεται σε 23,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ ανά αποστολή μέχρι 2 κιλά βάρους.

 

Αποστολές πληρωμή με  κάρτα για χώρες  : Αλβανία, Βουλγαρία, Γερμανία, Βέλγιο και Κύπρο η χρέωση ανέρχεται σε 15 ευρώ συν ΦΠΑ 23% ανά αποστολή μέχρι 2 κιλά βάρους. (Ο πελάτης επιβαρύνεται με τυχόν επιπρόσθετες επιβαρύνσεις που τυχόν προκύπτουν από τους τρόπους πληρωμής πχ προμήθεια τράπεζας).

 

Αποστολές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή αποστολή χρημάτων μέσω westerunion συμπεριλαμβανομένου και του ποσού των μεταφορικών συστημένο μέσω ΕΛΤΑ η χρέωση μεταφορικών είναι 6 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και το ΦΠΑ για αποστολές μέχρι 1,50 κιλό

 

Avance Style Delivery Service Express (μόνο για περιοχές εντός Αττικής)

Γιορτάζουν και ξεχάσατε να τους πάρετε δώρο?

Έχουμε φροντίσει να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση. Επιλέξτε δώρο από τις συλλογές μας συμπληρώστε την παραγγελία και καλέστε μας στο τηλ 210 2751160 να μας δηλώσετε σε πόσες ώρες θα θέλατε να το παραλάβετε. ¶νθρωπος της εταιρίας μας θα είναι κοντά σας με το δώρο που επιλέξατε σε λίγες ώρες. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση και επιβαρύνεται με έξοδα 10 ευρώ.

Following your Order

Χρησιμοποίησε τo σύστημα παρακολούθησης της παραγγελίας σου για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται. Με τον κωδικό μεταφοράς παραγγελίας μπορείς να ενημερώνεσαι από το σύστημα της Γενικής Ταχυδρομικής.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα